Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Accountmanager

Wij zijn Welzyn Experts Sociaal Domein en wij zijn op zoek naar een energieke Accountmanager voor de businessunit Recruitment. Het structureel invullen van posities op het gebied van het Sociaal Domein bij gemeenten is de kerntaak van de businessunit.

Welzyn is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het Sociaal Domein (WMO, Jeugd en Participatie). Dat doen wij door de werving en selectie van vaste functionarissen voor gemeenten op ons te nemen.
Wij staan bekend om onze innovatieve benadering van recruitment en detachering van professionals in het sociaal domein.

Omschrijving functie
Werkend vanuit de relatie onderhoud je als Accountmanager op natuurlijke wijze het contact met bestaande relaties en weet je het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen. Je bent zonodig hun klankbord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke begeleiding van de Professionals en het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. De afwisseling tussen de aspecten inhoud, Human Resource Management en commercie maakt dit een zeer afwisselende functie. Het gaat om een nieuwe rol binnen Welzyn. Waarbij je zelf – met ondersteuning van senior adviseurs invulling kunt geven aan de rol.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ondernemende Accountmanager die kan handelen en kan bewegen in een snelgroeiende organisatie. Verder verwachten wij dat
– je vaardig bent in het opbouwen van relaties;
– je een natuurlijk evenwicht weet te bewaren tussen de klantbehoefte en de mogelijkheden van de Professionals;
– je kansen ziet en het logisch vindt dat “het glas half vol is”;
– je beschikt over een hbo/wo werk/denkniveau en die zijn/haar Nederlands goed beheerst.

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.

Waarom kiezen voor Welzyn?
Kodros kan als organisatie wordt gekenmerkt als een hecht team dat werkt via korte lijnen en met een mentaliteit van “Work hard, play hard”. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Verantwoordelijkheid mag genomen worden. Jouw persoonlijke groei staat voorop. Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur waar, naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals vrijdagmiddagborrel, barbecue en bedrijfsbezoek essentieel zijn. Verder bieden wij:
– Een marktconform salaris van max €58.320,- bruto per jaar afhankelijk van kennis/ervaring, exclusief bonusregeling;
– Een telefoon, laptop en auto van de zaak;
– Een werkweek van 40 uur;
– Flexibele werktijden en een ruim vakantieverlof. Ten minste, als je belooft terug te komen.

Over Welzyn
Welzyn is expert in het vinden van consulenten en beleidsadviseurs die structureel ingezet kunnen worden op het gebied van WMO, Jeugd en Participatie. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Welzyn wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nancy Brussel

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Accountmanager

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nancy Brussel. 

Nancy Brussel
Senior Consultant

085 250 03 42