Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Marketing medewerker

Ben jij een schrijftalent en heb je gevoel voor social media? Zoek je ondernemerschap, dynamiek en ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een jong, snelgroeiend bedrijf? Lees dan snel verder.

Welzyn is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het Sociaal Domein (WMO, Jeugd en Participatie). Dat doen wij door de werving en selectie van vaste functionarissen voor gemeenten op ons te nemen.
Wij staan bekend om onze innovatieve benadering van recruitment en detachering van professionals in het sociaal domein.

Niet verrassend dus dat IT en innovatie ook leidend zijn voor onze communicatiestrategie. We zoeken altijd naar een vernieuwende insteek voor onze pr en campagnes. Communicatie met onze doelgroepen (kandidaten, opdrachtgevers, media en andere geïnteresseerden) verloopt veelal via online kanalen of social media.

Omschrijving functie
Als Marketing Medewerker bij Welzyn bouw je mee aan het versterken van ons merk in de markt. Dat doe je extern door de expertise van onze Consultants te vertalen naar duidelijk leesbare en relevante teksten, video’s en andere content. Intern bouw je mee aan een heldere informatievoorziening voor je collega’s. Je houdt van schrijven en kan dat goed in het Nederlands. Tevens ben je de drijvende kracht achter uiteenlopende projecten, zowel op creatief/inhoudelijk als coördinerend vlak. Je adviseert en begeleidt diverse projecten. Denk aan het bouwen van een nieuwe website, het maken van een digitale brochure of het opzetten van een salesactie. Maar ook het organiseren van events kan tot je taken behoren. Je zet een plan van aanpak op, houdt de betrokken stakeholders aangesloten en bent ook in staat de plannen zelf te realiseren (vormgeving, video en fotografie). Je werkt nauw samen met je collega’s om de gestelde doelen en deadlines te behalen. Kortom, je draagt zorg voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van Welzyn. Het gezamenlijke doel van jouw rol is om aan heel Nederland te laten zien wat een innovatieve, energieke en leuke organisatie Welzyn is.

Wie zoeken wij?
Als Marketing medewerker ben je creatief en secuur. Verder heb je een mentaliteit waarbij de klant altijd centraal staat. Je bent in staat om een visie op papier te zetten maar ook hands-on om er ook praktisch vorm aan te geven. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
– Een hbo werk- en denkniveau;
– Energiek en enthousiast ingesteld;
– Resultaatgericht en ondernemerschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.

Waarom kiezen voor Welzyn?
Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als professional als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij:
– Een mooie bijbaan van 8 – 16 uur per week;
– Ruimte en vrijheid voor creativiteit;
– Goede arbeidsvoorwaarden. En neemt deel aan fijne extraatjes, zoals bedrijfsuitjes met al je collega’s;

Over Welzyn
Welzyn is expert in het vinden van consulenten en beleidsadviseurs die structureel ingezet kunnen worden op het gebied van WMO, Jeugd en Participatie. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Welzyn wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nancy Brussel

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Marketing medewerker

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nancy Brussel. 

Nancy Brussel
Senior Consultant

085 250 03 42