Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Medewerker Business Support

Wij zijn Welzyn en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die in de functie van Medewerker Business Support ons team komt versterken.

Welzyn is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het Sociaal Domein (WMO, Jeugd en Participatie). Dat doen wij door de werving en selectie van vaste functionarissen voor gemeenten op ons te nemen.

Omschrijving functie
Als Medewerker Business Support ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen lokale overheden die op zoek zijn naar financials, en professionals die open staan voor een nieuwe baan, carrièreswitch of tijdelijke opdracht. Het is jouw taak om zo goed mogelijk de match te maken. Hierin gaat kwaliteit boven snelheid. Dat betekent dat je de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid goed begrijpt om de opdrachtgever te kunnen adviseren.

Wie zoeken wij?
Medewerker Business Support ben je resultaatgericht en een natuurtalent in het opbouwen van lange termijn relaties. Verder heb je een mentaliteit waarbij de klant altijd centraal staat. Ook weet jij indruk te maken met jouw commerciële scherpte en oplossend vermogen en ben jij iemand die het overzicht kan houden. Bovendien ben je stressbestending heb je een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
– Een hbo werk- en denkniveau;
– Energiek en enthousiast ingesteld;
– Resultaatgericht en ondernemerschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.

Waarom kiezen voor Welzyn?
Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als professional als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij:
– Een werkweek van 16 – 40 uur (omvang is bespreekbaar);
– Goede arbeidsvoorwaarden. En neemt deel aan fijne extraatjes, zoals bedrijfsuitjes met al je collega’s;
– Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;
– Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
– Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.

Over Welzyn
Welzyn is expert in het vinden van consulenten en beleidsadviseurs die structureel ingezet kunnen worden op het gebied van WMO, Jeugd en Participatie. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Welzyn wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nancy Brussel

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Medewerker Business Support

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nancy Brussel. 

Nancy Brussel
Senior Consultant

085 250 03 42