Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Experts sociaal domein voor de lokale overheid.

Je wilt vacatures binnen jouw team structureel invullen. Daarbij zijn kennis en ervaring van het Sociaal Domein binnen de gemeente, competenties en een snelle inzetbaarheid van belang. Soms ben je ook op zoek naar een tijdelijke aanvulling op het team, bij ziekte of piekbelasting.

Welzyn is een werving-selectiebureau op het gebied van het Sociaal Domein voor Nederlandse gemeenten. Wij helpen overheden met het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het sociaal domein (WMO, Jeugd en Participatie). Dat doen wij door het structureel invullen van functies binnen het Sociaal Domein.

Werving & selectie

Wij van Welzyn hebben een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkeld, met oog voor persoonlijke aandacht. Door transparantie en betrokkenheid, creëren wij een maximaal resultaat met minimale inspanning voor jou als gemeentelijke organisatie. Je kiest voor Welzyn als je op zoek bent naar een partner voor de lange termijn in de werving van professionals die inzetbaar zijn binnen het Sociaal Domein.

Interim professionals

Op zoek naar consulenten, controllers of beleidsadviseurs voor het tijdelijk versterken van jouw team Sociaal Domein? Welzyn heeft voor een scala aan beleidsvraagstukken professionals klaarstaan. Van het doorontwikkelen van beleid tot problemen met bezetting, onze oplossingen zijn doelgericht en direct inzetbaar.Welzyn presenteert een breed aanbod van hoogwaardige profielen van consulenten, adviseurs, controllers en strategen.

De samenwerking met Kodros | finance professionals

Sta je voor grote uitdagingen op het gebied van de beheersing van het Sociaal Domein? Leiden bestuurlijke en maatschappelijke wensen, wettelijke ontwikkelingen en beheersingsvraagstukken tot nieuwe financiële taakstellingen voor de gemeente? Welzyn denkt ook hierin graag met je mee en voorziet je van advies bij allerlei financiële vraagstukken. Welzyn werkt daarbij nauw samen met het zusterbedrijf Kodros Finance Professionals. De consultants en businesscontrollers van Kodros hebben inmiddels een grote ervaring in het bieden van oplossingen.

Scale-up programma Sociaal Domein

Het Scale-up programma is een traject waarin professionals met werkervaring in andere sectoren de specifieke kennis van de WMO, Jeugd en Participatie wordt bijgebracht. Deze professionals beschikken dus al over de juiste vaardigheden die nodig zijn om te excelleren binnen jouw organisatie. Zij hebben een track-record in bijvoorbeeld de Zorg- of de Welzijnssector. Het enige wat deze professional nodig hebben, is de ontwikkeling van specifieke kennis van de WMO, Jeugd en Participatie. Het persoonlijke Scale-up programma voorziet hier snel en adequaat in.

Freelance

Direct een consulent of beleidsadviseur gezocht voor een korte opdracht? Wij bieden de uitkomst. Neem contact met ons op en binnen 48 uur presenteren wij een bekwame, zelfstandige consulent of adviseur voor jouw opdracht.

Onze consulenten & adviseurs

Waarom kies je voor Welzyn?

Continuïteit

Wij dragen bij aan het versterken van de continuïteit van de werkzaamheden binnen het Sociaal Domein van gemeenten. Wij helpen overheden immers met het structureel invullen van functies.

Scale up

Medewerkers met levens- en werkervaring binnen Zorg en Welzijn ontwikkelen wij door voor een functie binnen het Sociaal Domein. Door gerichte training op vakinhoud wordt er afstemming gezocht op de vraag van gemeenten. Daarmee zorgen wij voor een extra impuls van nieuwe medewerkers.

Betrokkenheid en passie

Betrokken medewerkers zorgen voor hogere resultaten en meer arbeidsvreugde. Onze kandidaten houden van hun werk en willen mensen helpen. Ze zijn bereid een stapje harder te lopen, de klus te klaren of een keertje buiten de reguliere werktijden om te werken. Ze voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en hun taken.

Deskundig

Weten waar je het over hebt. Kennis van zaken, dat is een kernwaarde van onze consultants en kandidaten. Welzyn focust zich 100% op het Sociaal Domein binnen de gemeentelijke organisatie. Zij is een specialist met grondige kennis van cultuur, structuur, processen, financiën en de daarmee gepaarde uitdagingen binnen het Sociaal Domein.

Transparant

Onze werkwijzen, voorwaarden en adviezen zijn begrijpelijk, eerlijk en doorzichtig. Welzyn denkt in (creatieve) oplossingen, waarbij de belangen van de organisatie en de professional in evenwicht zijn.

Regionaal

Weten wat er in de regio speelt, de cultuur, gebruiken en gewoontes kennen. Dat maakt medewerkers extra effectief. Welzyn biedt daarom alleen professionals uit de eigen regio aan.

 

 

De juiste kandidaat vinden

Welzyn helpt gemeenten in het vinden van consulenten en beleidsadviseurs die structureel ingezet kunnen worden op het gebied van WMO, Jeugd en Participatie. Het draagt bij aan het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het Sociaal Domein.

0 +
gemeenten
geholpen
0 +
kandidaten
geplaatst
0
weken
gem. plaatsingtijd
0 +
gemeenten
geholpen
0 +
kandidaten
geplaatst
0
weken
gem. plaatsingtijd

Onze garantie op succes. Naar de juiste kandidaat in 4 stappen.

Stap 1

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Stap 2

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Stap 3

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Stap 4

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Deze gemeenten gingen je al voor

Welzyn heeft kennis van de functies én de gemeentelijke markt. ​Als expertisebureau kunnen we goed invulling geven aan jouw vraagstuk.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Welzyn experts sociaal domein