Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Welzyn is dé springplank van jouw carrière binnen het Sociaal Domein

Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen? Bij Welzyn kan het! De consultant van Welzyn heeft een gedegen kennis en ervaring van het Sociaal Domein: hij weet precies welke competenties nodig zijn voor een goede match.

Werving en Selectie

Je wilt graag een overstap maken naar het Sociaal Domein en je hebt interesse in ons Scale-up programma of wenst je carrière binnen het Sociaal Domein te versnellen. Welzyn heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkeld, met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid zorgen ervoor dat we jou van A tot Z begeleiden in jouw zoektocht naar een functie binnen het Sociaal Domein (WMO, Jeugd en Participatie). Ook wordt door ons begeleid in je ontwikkeling tot consulent of beleidsadviseur, door een combinatie van werken en training. 

Interim Professionals

Als professional afwisselende opdrachten binnen het Sociaal Domein van de gemeente uitvoeren? Als Interim consulent of adviseur kun je ingezet worden om tijdelijke bezettingsproblemen op te lossen of als antwoord op verbetervraagstukken binnen het Sociaal Domein.

Scale-up programma Sociaal Domein

Je bent ambitieus, vooruitstrevend en je wilt een bijdrage leveren aan de maatschappij? Met het Scale-up programma van Welzyn brengen wij professionals met werkervaring uit andere sectoren de specifieke kennis van de WMO, Jeugd en Participatie bij. Als professional beschik je dus al over de juiste vaardigheden die nodig zijn om te excelleren binnen een organisatie. Je hebt een track-record in bijvoorbeeld de Zorg- of de Welzijnssector. Het enige wat je als professional nodig hebt, is de ontwikkeling van specifieke kennis van de WMO, Jeugd en Participatie. Ons persoonlijk Scale-up programma voorziet hier snel en adequaat in.

Freelance

Je bent consulent of beleidsmedewerker en voert als zelfstandig professional opdrachten uit binnen het Sociaal domein? Dan komen wij graag met je in contact. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking, zodat we vervolgens geschikte opdrachten aan je kunnen voorleggen.

“Ik heb Welzyn leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Welzyn ben ik nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied de Jeugdzorg.”
Jaap ten Have
WMO Consulent

Welzyn gelooft in mensen, in plaats van cv's

Vanuit deze filosofie is Welzyn geboren. De dagelijkse realiteit binnen het Sociaal Domein vraagt namelijk om meer dan een indrukwekkend cv. Wij kijken ook naar de juiste houding, persoonlijkheid en de match met een organisatie.

 

De 4 stappen naar jouw nieuwe baan

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprekken

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Welzyn?