Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Welzyn Experts Sociaal Domein

Met 100% focus op de gemeentelijke markt

Welzyn is een werving-selectiebureau op het gebied van het Sociaal Domein voor Nederlandse gemeenten. Wij helpen overheden met het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van het sociaal domein (WMO, Jeugd en Participatie). Dat doen wij door het structureel invullen van functies binnen het Sociaal Domein.

Onze bedrijfscultuur

Wij van Welzyn gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een langetermijngedachte. Vanuit deze overtuigingen is Welzyn opgericht. Partnerschap, focus en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken klantgericht, zijn eerlijk en initiatiefrijk en willen het altijd beter doen dan gisteren. Wij helpen jouw team Sociaal Domein sterk te houden. Niet via de gebaande paden, maar middels onze eigentijdse werkwijze.

Bij Welzyn stappen we graag uit onze comfortzone. Dit is volgens ons de beste manier om iets nieuws te leren en om beter te functioneren dan voorheen. Bang om fouten te maken zijn we niet, want onze wil om te leren overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken. Daarom geven en ontvangen we graag feedback van elkaar en vooral van jou.

Continu ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk element in onze werkwijze. Daarom leveren wij de juiste begeleiding en coaching. Je krijgt trainingen om jezelf te verbeteren. Bovendien bieden wij alles wat jij nodig hebt om jouw ontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier ontwikkelen we ons continu. Dat doen we intern voor onze eigen mensen, maar ook voor al onze kandidaten. Enthousiast geworden? Reageer op een van onze vacatures en word onderdeel van ons team.

Persoonlijkheid & Openheid

Bij Welzyn vinden wij het belangrijk dat je zo veel mogelijk uit je eigen leerproces haalt. Daarom geven we collega´s de vrijheid en ruimte. Wij communiceren open en transparant met onze medewerkers en managen al onze verwachtingen. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking!

Kom je ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons helpen gemeenten te matchen met de perfecte kandidaat. Bekijk de openstaande vacatures. 

Onze kernwaarden

Uit onze mindset vloeien onze drie kernwaarden voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en in de omgang met elkaar.

Werken als een team

Wij laten iedereen in zijn waarde en communiceren open en transparant met elkaar. We gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar. We weten elkaars kwaliteiten te ontdekken en versterken elkaar daardoor. Bovendien zijn we nooit uitgeleerd en staan we altijd open voor feedback. Samen vormen we een netwerk van betrokken professionals.

Werken vanuit relatie

Dat betekent persoonlijk contact, bouwen aan vertrouwen en een goed gevoel voor jouw knelpunten en wensen. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de matches nog beter aan te laten sluiten bij jouw behoeften.

Werken met passie

Wij houden van ons werk en focussen ons niet alleen op het eindresultaat, maar ook op de weg ernaartoe. Wij verzorgen goede resultaten, mede door een goede voorbereiding. Ons motto: professionals bij elkaar brengen, elkaar uitdagen, inspireren en van elkaar leren. We delen in vertrouwen openlijk ideeën en stellen elk individu in staat om thuis en op het werk een positieve impact te hebben

Team

Jan-Joost Liebregt

Directeur

Nancy Brussel

Consultant

Sharon Streunding

Consultant

Dirkje Joosten

Consultant

Jeske van Wilderen

Consultant

Lilian Schepers

Consultant

Femke Meijer

Consultant

Anne Rexwinkel

Consultant

Kim Gieling

Consultant

Christine de Munck

Financieel Adviseur

Ria Davelaar

Financieel Adviseur

Kom jij ons team versterken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!