Experts sociaal domein voor de lokale overheid

Werken by Welzyn

Bekijk onze vacatures. Staat er niets voor jou tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Onze kernwaarden

Uit onze mindset vloeien onze drie kernwaarden voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en in de omgang met elkaar.

Werken als een team

Wij laten iedereen in zijn waarde en communiceren open en transparant met elkaar. We gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar. We weten elkaars kwaliteiten te ontdekken en versterken elkaar daardoor. Bovendien zijn we nooit uitgeleerd en staan we altijd open voor feedback. Samen vormen we een netwerk van betrokken professionals.

Werken vanuit relatie

Dat betekent persoonlijk contact, bouwen aan vertrouwen en een goed gevoel voor jouw knelpunten en wensen. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de matches nog beter aan te laten sluiten bij jouw behoeften.

Werken met passie

Wij houden van ons werk en focussen ons niet alleen op het eindresultaat, maar ook op de weg ernaartoe. Wij verzorgen goede resultaten, mede door een goede voorbereiding. Ons motto: professionals bij elkaar brengen, elkaar uitdagen, inspireren en van elkaar leren. We delen in vertrouwen openlijk ideeën en stellen elk individu in staat om thuis en op het werk een positieve impact te hebben

Vacatures

Marketing medewerker

Accountmanager

Medewerker Business Support